De relatie van Alexander Pechtold en zijn minnares Anne bevindt zich in het oog van een orkaan: de D66-voorman krijgt vanuit verschillende politieke windrichtingen de volle laag! Onder meer zijn mysterieuze betrekkingen met een Canadese vriend roepen vragen én weerstand op. Overleeft zijn romance met Anne dit?

Het is nog altijd dik aan tussen Alexander Pechtold (52) en zijn mooie minnares Anne Lok (35), die moeder is van vijf kinderen, onder wie een tweeling van ruim een jaar oud over wie al enige tijd geruchten gaan dat de D66-voorman hun vader is. Maar de laatste weken gaat haar mééste tijd zitten in het opvrolijken van Pechtold. Die ligt zodanig onder vuur op het Binnenhof, dat zijn grote spanningen inmiddels voelbaar lijken te gaan worden in hun liefdesleven... Niet alleen is er gemor over de politieke gedragingen van zijn D66-minister Ollongren  en Tweede Kamerlid Pia Dijkstra. Maar ook buiten de belangrijkste vergaderzaal van het land, niet ver daar vandaan, tikt een persoonlijke tijdbom vervaarlijk door: het appartement in Scheveningen dat Pechtold cadeau kreeg van de Canadese diplomaat Serge Marcoux, een vriend van hem; een liefdevol presentje met een waarde van zo’n 135.000 euro! 

Lees het hele artikel in Story editie 12. Nu in de winkel. Je kunt het artikel ook online lezen via Blendle. Klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Hollandse Hoogte / Maarten Hartman

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP