De relatie van Alexander Pechtold en zijn minnares Anne bevindt zich in het oog van een orkaan: de D66-voorman krijgt vanuit verschillende politieke windrichtingen de volle laag! Onder meer zijn mysterieuze betrekkingen met een Canadese vriend roepen vragen én weerstand op. Overleeft zijn romance met Anne dit?

Het is nog altijd dik aan tussen Alexander Pechtold (52) en zijn mooie minnares Anne Lok (35), die moeder is van vijf kinderen, onder wie een tweeling van ruim een jaar oud over wie al enige tijd geruchten gaan dat de D66-voorman hun vader is. Maar de laatste weken gaat haar mééste tijd zitten in het opvrolijken van Pechtold. Die ligt zodanig onder vuur op het Binnenhof, dat zijn grote spanningen inmiddels voelbaar lijken te gaan worden in hun liefdesleven... Niet alleen is er gemor over de politieke gedragingen van zijn D66-minister Ollongren  en Tweede Kamerlid Pia Dijkstra. Maar ook buiten de belangrijkste vergaderzaal van het land, niet ver daar vandaan, tikt een persoonlijke tijdbom vervaarlijk door: het appartement in Scheveningen dat Pechtold cadeau kreeg van de Canadese diplomaat Serge Marcoux, een vriend van hem; een liefdevol presentje met een waarde van zo’n 135.000 euro! 

More content below the advertising

Lees het hele artikel in Story editie 12. Nu in de winkel. Je kunt het artikel ook online lezen via Blendle. Klik hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Hollandse Hoogte / Maarten Hartman

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Als schooldirecteur Anton speelt Diederik Ebbinge (49) in De Luizenmoeder de rol van zijn leven; hij werd een van de populairste en meest nabesproken karakters. Ook in de rollen die hij daarvoor speelde, zoals in Familie Kruys, Soof en Toscaanse Bruiloft, boekte de mollige acteur het nodige succes. 

Het succes bracht hem echter spanningen. Vooral thuis, waar hij met zijn tien jaar jongere vrouw Roosmarijn en hun zoons Lodewijk (11) en Gilles (10) een gezin vormt. Ze hadden een duur huis gekocht, de druk om de hoge kosten te kunnen blijven ophoesten werd te groot. En dat leidde tot relationele problemen. In Volkskrant Magazine vertelt hij daarover openhartig: ‘Het is ook weleens moeilijk tussen ons geweest, hoor. Een jaar of vijf geleden kwam ik in een enorme burn-out terecht. Voor die tijd was ik een tijd vrij onmogelijk.’ Diederik zocht zijn heil in verzachtende softdrugs. ‘Ik blowde heel veel – inmiddels zie ik dat dat voor mij de enige manier was om te ontspannen. Maar ik leefde daardoor dus chronisch onder een deken,’ zegt hij in het interview.

More content below the advertising

Laatste seizoen

Hij was destijds volledig uitgeput. ‘Daar kwam ik overigens pas achter toen ik aan Roos merkte dat ze het zat was, en dat ik mijn gezin zou kwijtraken als ik niet veranderde. Dus toen heb ik een grote omslag gemaakt. En sindsdien is het weer fantastisch tussen ons.’ Het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt tevens het laatste, als het aan Diederik – die de serie schrijft met hoofdrolspeelster Ilse Warringa – ligt. Dat heeft vooral te maken met zijn uitdossing in de tv-hit: ‘Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders