Thijs Römer maakt de laatste weken een weinig gelukkige indruk. Dat is opmerkelijk, aangezien de Moordvrouw-acteur tot over zijn oren verliefd zou moeten zijn op zijn vriendin Igoné de Jongh. In showbizzkringen vermoedt men dan ook dat de relatie van Thijs en Igoné alweer voorbij is. Maar wat is de oorzaak? 

Lees ook: Leugentjes over de liefde: Thijs Römer en Katja Schuurman

Article continues after the ad

Niet samen naar première

Thijs wordt in zijn buurt vaak met een afwezige blik op straat gesignaleerd, zijn lach ontbreekt helemaal. Dit gedrag is vreemd voor een man die tot over zijn oren verliefd zou moeten zijn op zijn nieuwe vriendin. Thijs en Igoné worden nog zelden samen gespot. Tijdens de première van de film Het Verlangen vorige week, leek het er dan eindelijk op dat Thijs en Igoné hun eerste gezamenlijke entree zouden maken. Hun namen stonden immers al beide op de gastenlijst. De ballerina kwam toch zonder Thijs maar met actrice Fockeline Ouwerkerk. 

Afwijkende levensstijl

Thijs' nogal afwijkende levensstijl zou de oorzaak zijn van de breuk. In kringen rond Igoné werd de relatie niet aangemoedigd omdat de beschaafde danseres helemaal geen type leek voor de losbandige Thijs. De ballerina leeft namelijk uitermate gedisciplineerd: ze weegt haar eten dagelijks zorgvuldig af en het drinken van alcohol staat ze zichzelf slechts enkele keren per jaar toe. Thijs is precies het tegenovergestelde. Het liefst eet hij uit de muur, en heeft er nooit een geheim van gemaakt verzot te zijn op alcohol. "Een glas Chardonnay krijg ik makkelijker weg dan een glas water", bekende hij eerder. Niet voor niets had de acteur een alcoholslot in zijn auto, dat sinds kort verwijderd is. 

Wil je weten hoe de twee elkaar hebben ontmoet? Lees het in de nieuwe Story

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story