Rob Kamphues en zijn 29 jaar jongere vriendin Anna Arendshorst voerden al gesprekken over het stichten van een gezin, maar zover heeft het niet kunnen komen. De twee hebben een punt gezet achter hun relatie.

Rob Kamphues (60) is weer vrijgezel. Zijn relatie met Anna Arendshorst (31) is gestrand. En dat, terwijl Rob eerder nog overwoog om een gezin met haar te stichten.

Article continues after the ad

Liefdesteleurstelling

Al zei hij ook dat hij er vanaf het begin van hun relatie rekening mee hield dat hun geluk wellicht geen lang leven beschoren zou zijn vanwege het grote leeftijdsverschil. ‘In het begin zeiden we over onze toekomst: Laten we een leuk jaar hebben en er dan achter komen dat het niet voor eeuwig is. Maar we zijn nu anderhalf jaar verder,’ vertelde Rob vorig jaar zomer. Nu laat hij aan Story weten: ‘We zijn al een half jaar uit elkaar. Ik wil er niet te veel over kwijt, want dat vind ik niet leuk voor Anna.’ Voor Rob is het de zoveelste liefdesteleurstelling. In 2006 liep zijn huwelijk met Petra, de moeder van zijn zoons Bo en Mees, op de klippen.

 

Door: Matthijs Albers | Beeld: Brunopress
Dit artikel komt uit Story. Editie 08 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.