Rico Verhoeven (32) deed nog geheimzinnig over zijn relatiestatus, maar nu kan hij er niet meer omheen. Op een foto die zijn nieuwe vriendin Naomy van Beem (31) deelt is te zien dat ze samen op vakantie zijn... en zijn kinderen zijn ook mee. 

De geruchten over een relatie tussen Rico en Naomy deden al langer de ronde, maar de twee hebben het nooit bevestigd. Nu doet de blondine dat met een gezinsfoto. De kickbokser en zijn nieuwe vlam zijn in Disneyland Parijs. De relatie is serieus, want Rico's kinderen zijn ook mee. De spierbundel is dus definitief van de markt.

Article continues after the ad

Rico over liefdesleven: 'Ben super happy'

Aan De Telegraaf liet de kickbokser eerder weten dat het 'hartstikke goed' gaat met zijn dateleven. 'Ik ben super happy. Ben vooral lekker aan het genieten', aldus Verhoeven. Toch laat Rico het daar niet bij. Hij bevestigd zelfs dat hij iemand op het oog heeft. 'Ik heb een leuk iemand gevonden waar ik het heel gezellig mee heb, dus we zitten gewoon in een hele leuke vibe samen.' Of het daadwerkelijk Naomy is waar de kickbokser het gezellig mee heeft is niet bevestigd. 

Verschillende vrouwen

Rico werd na zijn breuk met Jacky gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder Yolanthe en Gaby maar óók ene Felicia uit Haarlem. Over alle roddels liet de kickbokser zich onlangs al uit in Jinek. 'Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer', aldus de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.