Na twee scheidingen en een stukgelopen relatie gaat Bas Westerweel nu opnieuw als vrijgezel door het leven. De liefde tussen de presentator en Marieke Hulsegge is voorbij. Aan Story vertelt Bas wat er mis is gegaan.

'Ik ben weer alleen,’ vertelt Bas Westerweel (57) aan Story. Zijn relatie met Marieke Hulsegge is na drieënhalf jaar op de klippen gelopen. ‘We wonen nog bij elkaar in de buurt en we zien elkaar ook met enige regelmaat. Maar we hebben geen relatie meer. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Gelukkig wel.’ Voor Bas is het de zoveelste teleurstelling op amoureus gebied. Nadat zijn eerste huwelijk met Claudia, de moeder van zijn kinderen Julie en Dylan, stuk was gelopen, vond hij nieuw geluk bij actrice Babette van Veen. De twee trouwden in 1998 en bekroonden hun geluk met de komst van zoons Sebastiaan en Silvijn. Aan hun gezinsgeluk kwam in 2010 een eind, toen Bas verliefd was geworden op buurvrouw Vivian. 

Article continues after the ad

Koek is op

Toen hij later Marieke, de ex-vrouw van showbizzcollega Eddy Zoëy tegen het lijf liep, leek Bas eindelijk het ware geluk te hebben gevonden. Maar ook die relatie is nu voorbij. ‘Soms is de koek gewoon op. Als je naar mijn liefdesleven kijkt, kun je concluderen dat het vaker op is geweest. Het is nu eenmaal zo dat relaties van voorbijgaande aard kunnen en mogen zijn,’ zegt Bas, die zich nu vooral focust op zijn inmiddels al bijna allemaal volwassen kinderen.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.