Betrouwbare bronnen uit de sportwereld melden Story een hardnekkig gerucht dat het gezinsgeluk van schaatser Kjeld Nuis, zijn vriendin Jill de Robles en hun tweejarige zoontje Jax wreed verstoord zou hebben. De Sportman van het Jaar reed een scheve schaats en maakte deze week bekend weer vrijgezel te zijn. 

Toen topschaatser Kjeld Nuis vorige week de zwarte loper van het NOS | NOC*NSF Sportgala in AFAS Live in Amsterdam betrad en later die avond werd uitgeroepen tot Sportman van het Jaar, viel de afwezigheid van zijn beeldschone vriendin Jill de Robles iedereen meteen op – vooral omdat Jill een prominent aandeel heeft in het schaatssucces van Kjeld. Zij is niet alleen zijn vriendin, maar zorgde er ook voor dat hij contact zocht met een sportpsycholoog en zo van zijn faalangst afkwam. Mede daardoor haalde hij eerder dit jaar twee gouden medailles op de Olympische Spelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor de aanwezige schaatscollega’s van Kjeld zou het echter geen verrassing zijn geweest dat de schaatser zonder Jill naar het sportgala kwam. In de schaatswereld zingt een ernstig gerucht rond over Kjeld, dat Story door een uiterst betrouwbaar gebleken bron bevestigd wordt: Kjeld zou een scheve schaats hebben gereden en in een relatiecrisis zitten. Het zou gaan om een vrouw van wie de gegevens bekend zijn bij Story. Jill zou daar achter gekomen zijn, toen ze specifieke WhatsApp-berichten van diegene op de telefoon van Kjeld las. Jill zou overvallen door verdriet en woede niet in staat zijn geweest om met Kjeld mee te gaan naar het Sportgala. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders