Een gelukkig liefdesleven lijkt Cheryl Cole niet gegund. Weer zag de zangeres een relatie op de klippen lopen. Strandden haar twee huwelijken door overspel, ook nu zou er weer sprake zijn van een ontrouwe partner...

Haar carrière heeft Cheryl Cole al prachtige successen bezorgd, het privé-leven van de Engelse zangeres ziet er véél minder rooskleurig uit. Daags na haar 35e verjaardag – 30 juni – maakte ze via social media wereldkundig dat haar relatie met voormalig One Direction-bandlid Liam Payne (24) na twee jaar voorbij is.

Article continues after the ad

‘Het is een moeilijke beslissing geweest,’ aldus Cheryl, hopend dat hun eenjarige zoontje in de luwte wordt gehouden. ‘Bear betekent alles voor ons en we vragen om respect voor zijn privacy, terwijl we ons hier doorheen slaan.’ Over de reden van de breuk wordt met geen woord gerept. Eerder dit jaar zoemde rond dat hun relatie in noodweer was beland, omdat Liam een affaire zou hebben met een van zijn achtergronddanseressen. Onzin, volgens Cheryl. ‘Het is een wanhopige poging om problemen tussen mij en Liam te veroorzaken.’ Mocht overspel wél de reden van de breuk zijn, dan is het niet zo vreemd als Cheryl dat – wellicht uit schaamte – liever binnenskamers wil houden. Haar twee huwelijken sneuvelden immers óók door ontrouw. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP