André en Bridget zijn eigenlijk nog maar net samen, maar de twee lijken nu al moe van elkaar te worden. Of in ieder geval Maasland dan. Het stel ging samen naar de film, maar de presentatrice had moeite om haar ogen open te houden.

De zanger deelt een foto van een slapende Bridget en schrijft: 'Leuk naar de film........ @bridgetmaasland.' Maasland zelf kan er alleen maar heel hard om lachen. '😂😂😂', reageert zij op het kiekje van haar vlam.

Article continues after the ad

Hazes-huwelijk?

André en Bridget hintten onlangs op een bruiloft. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ Tijdens hun liefdesvakantie in Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.