Van Danny de Munk kan een reisbureau ‘de kolere krijgen’. De vakantie begon voor de zanger namelijk heel erg zuur. Het appartement dat hij in Spanje gehuurd had, bleek al sinds oktober 2018 niet meer verhuurd te worden en dus zat de zanger zonder dak boven zijn hoofd. 

Via een instagrampost laat de zanger weten dat hij al de hele dag bezig is met bellen en mailen, en dit alles zonder dat er een goed alternatief gevonden werd. Uiteindelijk moesten de zanger en zijn gezin het doen met een appartement dat niet te vergelijken was met het penthouse dat zij geboekt hadden. 

Article continues after the ad

Reservering

De zanger is laaiend over de situatie en dat mag iedereen weten. "Je moet zelf een nieuwe reservering maken voor het aangeboden vervang appartement en het verschil in prijs eerst nog zelf bijbetalen ook! Onbetrouwbare service en zoek het maar lekker uit consument geld is toch al binnen" plaats hij boos. 

Goede vrienden

Veel van zijn vrienden en volgers proberen de zanger op te beuren. Zo zegt goede vriend Tino Martin: “Klootzakken zeg die van boeking.com daar com ik dus nooit meer nu!!!!” John Williams wenst hem sterkte toe. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard.nl | Beeld: Peter Smulders