Hun riante villa in Laren stond al sinds 2015 te koop, maar nu doen Reinout en Danielle Oerlemans dan ook echt afstand van het Gooise huis waar ze zoveel gelukkige jaren met hun gezin hebben gekend. Danielle laat op Instagram weten dat ze met pijn in hun hart afscheid nemen van een plek waar ze veel herinneringen hebben gemaakt als familie.

'Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van ons huis dat ons zoveel liefde gaf. We zijn zo blij dat een jonge mooie familie deze unieke plek heeft gevonden, net als wij 12 jaar geleden, met zoveel geschiedenis en die hun eigen herinneringen zullen maken. We zijn doorgegaan, het is tijd voor de volgende generatie. Het zal voor ons altijd die speciale plek blijven, die we voor lange tijd ons thuis noemde.'

Ja-woord

Reinout en Danielle gaven elkaar het ja-woord in 2008 in de tuin van hun Larense villa. En hun kinderen groeiden er op, voordat het gezin definitief de oversteek naar Los Angeles maakte.

Verkocht

Het pand stond te koop voor 6,2 miljoen euro, maar is uiteindelijk voor 6,1 miljoen euro verkocht, zo bevestigt een medewerker van verkoopmakelaar Voorma en Walch aan Quote.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders