Presentatrice Regina Romeijn is vrijdag bevallen van een zoon. Dat heeft zij aan Shownieuws gemeld.

Odin

Het is haar derde kindje, samen met haar vriend heeft zij al een dochter, Bardot, en een zoon, Kahlo. De nieuwe spruit heet Odin Yavuz en is vrijdagochtend rond 09:50 uur geboren.

Compleet gezin

De bevalling duurde veertien uur, meldt de voormalige winnares van Expeditie Robinson. Romeijn (41) laat ook weten dat zij het koppel niet nog meer kinderen ambieert: "We zijn nu compleet als gezin."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP