Had Gordon een relatie met Kevin B. of stalkte hij de man in wie hij dacht zijn grote liefde te hebben gevonden? Over die vraag boog een rechter zich de afgelopen weken. Maandagmiddag volgt de uitspraak.

Stalking

Kevin eist een contactverbod omdat hij wordt gestalkt door Gordon. Onzin, vindt de entertainer, wiens hart in februari voor de zoveelste keer gebroken werd door de arts in opleiding uit Almere. Hij wil dat Kevin in een rectificatie erkent dat de twee een relatie hadden, zodat Gordon “gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben”.

Bedrogen

Een stapelverliefde Gordon plaatste in februari foto’s van hem en Kevin op social media. Daarin stelde hij de arts in opleiding voor als zijn nieuwe grote liefde. Al snel kreeg de entertainer echter reacties van mensen die ook een relatie met Kevin meenden te hebben. Zo ontdekte Gordon dat hij “maandenlang stelselmatig is bedrogen”.

Bedreiging

De entertainer was kapot van het bedrog en gaf Kevin “in mijn emotie” een klap. Ook bedreigde hij hem met een mes. Gordon wilde antwoorden, maar kreeg die niet meer van Kevin, die na de confrontatie al het contact verbrak. Hij belde, stuurde mails, appjes en sprak voicemails in, niet alleen van Kevin maar ook van vrienden en familie van de man.

Intieme correspondentie

Kevin stapte naar de rechter. Aanvankelijk was zijn eis dat alle foto’s van en verwijzingen naar hem zouden verdwijnen van Gordons social media. Toen de zanger en presentator daar gehoor aan gaf, leek de rechtszaak van de baan. Twee weken geleden stonden de heren toch voor de rechter in Lelystad, omdat Kevin zegt nog steeds last te hebben van Gordon. “Het probleem is dat ik met rust gelaten wil worden, en dat gebeurt niet.” Ook na uitdrukkelijk aansporen van de rechter lukte het Kevin en Gordon niet tot een schikking te komen. Ondanks de waarschuwing dat er als gevolg van een vonnis waarschijnlijk intieme correspondentie van beiden op straat komt te liggen, komt het tot een uitspraak.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP