Had Gordon een relatie met Kevin B. of stalkte hij de man in wie hij dacht zijn grote liefde te hebben gevonden? Over die vraag boog een rechter zich de afgelopen weken. Maandagmiddag volgt de uitspraak.

Stalking

Kevin eist een contactverbod omdat hij wordt gestalkt door Gordon. Onzin, vindt de entertainer, wiens hart in februari voor de zoveelste keer gebroken werd door de arts in opleiding uit Almere. Hij wil dat Kevin in een rectificatie erkent dat de twee een relatie hadden, zodat Gordon “gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben”.

More content below the advertising

Bedrogen

Een stapelverliefde Gordon plaatste in februari foto’s van hem en Kevin op social media. Daarin stelde hij de arts in opleiding voor als zijn nieuwe grote liefde. Al snel kreeg de entertainer echter reacties van mensen die ook een relatie met Kevin meenden te hebben. Zo ontdekte Gordon dat hij “maandenlang stelselmatig is bedrogen”.

Bedreiging

De entertainer was kapot van het bedrog en gaf Kevin “in mijn emotie” een klap. Ook bedreigde hij hem met een mes. Gordon wilde antwoorden, maar kreeg die niet meer van Kevin, die na de confrontatie al het contact verbrak. Hij belde, stuurde mails, appjes en sprak voicemails in, niet alleen van Kevin maar ook van vrienden en familie van de man.

Intieme correspondentie

Kevin stapte naar de rechter. Aanvankelijk was zijn eis dat alle foto’s van en verwijzingen naar hem zouden verdwijnen van Gordons social media. Toen de zanger en presentator daar gehoor aan gaf, leek de rechtszaak van de baan. Twee weken geleden stonden de heren toch voor de rechter in Lelystad, omdat Kevin zegt nog steeds last te hebben van Gordon. “Het probleem is dat ik met rust gelaten wil worden, en dat gebeurt niet.” Ook na uitdrukkelijk aansporen van de rechter lukte het Kevin en Gordon niet tot een schikking te komen. Ondanks de waarschuwing dat er als gevolg van een vonnis waarschijnlijk intieme correspondentie van beiden op straat komt te liggen, komt het tot een uitspraak.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sandra Reemer, die anderhalf jaar geleden overleed aan borstkanker, is herenigd met haar ouders. Negen maanden na haar dood overleed haar vader Frans, die het verlies van zijn beroemde dochter niet kon verwerken. Afgelopen week blies Sandra’s moeder Nel haar laatste adem uit. Ook zij treurde in de laatste fase van haar leven elke dag om het gemis van haar oogappel. 

'Mijn ouders waren sterke, kranige mensen die altijd positief in het leven stonden,’ vertelt Frenk Reemer, de broer van Sandra. ‘De dood van mijn zus heeft hen gebroken, hoewel ze dat liever niet aan mijn broer en twee andere zussen lieten merken. Ze hielden van al hun kinderen evenveel, maar Sandra was hun oogappel. Naarmate ze ouder werden, maakten ze zich meer zorgen om haar dan om ons. Misschien was dat wel logisch. Sandra was alleen. Ze had geen relatie en geen kinderen. Als Sandra met iets zat, dan besprak ze dat met onze ouders. Zij vroegen zich weleens af hoe het verder moest met Sandra als zij er niet meer waren. Een jaar voordat Sandra door borstkanker werd getroffen kochten mijn ouders in Sint-Michielsgestel een graf. Ze waren de negentig gepasseerd en wilden alles voor hun afscheid regelen. De kinderen wilden ze niet onnodig opzadelen met problemen. Ze kochten een graf voor drie personen. Het was hun wens dat Sandra later bij hen zou komen te liggen. Wat ze toen niet konden bevroeden was dat Sandra er als eerste begraven zou worden.'

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Zeven jaar geleden vertolkte Bastiaan Ragas de rol van Willem-Alexander in de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur. Graag had de acteur een reactie van de koning ontvangen en hij hoopt nog steeds op een uitnodiging voor een lunch. ‘Door de serie steeg zijn populariteit met twintig procent...’

Het was zeven jaar geleden de rol van zijn leven. Bastiaan Ragas (47) kroop voor de televisieserie Beatrix, Oranje onder vuur in de huid van (toen nog) kroonprins Willem-Alexander. Om hem geloofwaardig te spelen, kwam Bastiaan acht kilo aan en liet hij zijn haar groeien. Hoewel het alweer enige tijd geleden is, denkt Bastiaan nog veel aan die periode. ‘Ik heb toen een aardig inkijkje in zijn leven kunnen krijgen,’ vertelt Bastiaan aan Story. ‘Het is net of je dan iemand kent. Terwijl dat natuurlijk niet zo is.’ Nadien heeft Bastiaan nooit iets gehoord van Willem-Alexander. ‘Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn geweest als hij een reactie had gegeven. Op wat voor manier dan ook. Maar dat is niet gebeurd. Jammer, ook omdat ik heb begrepen dat zijn populariteit na het uitzenden van deze serie met twintig procent was gestegen. Voor en na de serie is er een poll geweest en daaruit bleek dat hij in de ogen van het publiek een stuk sympathieker was geworden. Ik ben blij dat ik daaraan heb kunnen bijdragen, haha.’

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders