Yolanda Hadid heeft een nieuwe man in haar leven. De Nederlandse realityster en moeder van supermodellen Bella en Gigi Hadid is "ontzettend verliefd", zo vertelt ze Entertainment Tonight.

Verliefd

"Het is een spannende tijd in mijn leven. Ik ben eindelijk gezond en klaar voor het volgende hoofdstuk", aldus de 53-jarige Yolanda. "Ik ben blij dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Ik ben ontzettend verliefd." Wie de nieuwe vlam van Yolanda is, houdt ze voorlopig geheim. Haar nieuwe vriend is op zijn privacy gesteld, zegt ze.

Scheiding

Het nieuws over de romance komt bijna drie maanden nadat Yolanda haar scheiding met David Foster afrondde. De twee waren negen jaar bij elkaar, waarvan vier met elkaar getrouwd. Eerder was Yolanda getrouwd met Mohamed Hadid.

Beeld: Edwin Smulders | ANP

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP