De Scheetjes, bekend van het populaire programma ‘Ik Vertrek’, zijn druk aan het werk op Bonaire. Ondertussen wordt hier in Nederland misbruik gemaakt van het feit dat de familie zo ver weg zit: op Facebook is er namelijk identiteitsfraude gepleegd.

Accounts doen zich voor alsof zij de bekende Hans en Karin zijn, om zo dingen te verkopen. Er zijn twee nepaccounts; de ene probeert T-shirts van ‘De Scheetjes’ te verkopen en de andere plaatst fragmenten uit het nieuwe programma De Scheetjes: bouwen op Bonaire op Facebook.

Article continues after the ad

Pagina’s offline

“Deze pagina’s worden inderdaad niet beheerd door Hans en Karin. Wij melden dit bij Facebook, zodat de pagina’s offline worden gehaald”, vertelt een woordvoerder aan Shownieuws. Jammer voor de fans, want de T-shirts zullen sowieso niet meer komen: de pagina is inmiddels al verwijderd. Eerder werd ook Martien Meiland – van dat ándere populaire Ik Vertrek-gezin – al slachtoffer van identiteitsfraude.

Het succes van de Ik Vertrek-families

Na het grote succes van Chateau Meiland is er nu een andere Ik Vertrek-familie aan de beurt met een eigen reallifesoap. Hans en Karin laten zien hoe het er aan toe gaat met hun leven aan de andere kant van de wereld: verbouwingen, vergunningen en drama op Bonaire.

Beeld: SBS | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.