Flink schrikken tijdens het Players Championship-toernooi in Milton Keynes. Raymond van Barneveld (53) werd tijdens het darttoernooi onwel en ging zelfs tegen de vlakte.

Het gebeurde tijdens zijn wedstrijd tegen Ryan Searle. Hoewel de pot net was afgerond en Raymond verloor met 1-6, ging het daarna helemaal mis. Verder is er niet precies duidelijk wat er is gebeurd, maar het toernooi is wel stilgelegd. Barney wordt momenteel door artsen behandeld. 

Niet meer in een diep dal

Het is de afgelopen tijd voor Van Barneveld geen makkelijke periode geweest. Zo stopte hij begin 2020 met professioneel darten en bracht hij een biografie uit die nogal wat stof deed opwaaien. Maar in een diep dal zit hij inmiddels niet meer. Dat vertelt hij aan Radio 538. 'Er zijn veel te veel leuke dingen in het leven om bij de pakken neer te gaan zitten.' Barney geeft dan ook eerlijk toe dat het een tijdje niet zo lekker ging. 'Ik heb natuurlijk jarenlang onder ongelooflijke druk en stress geleefd. Daarnaast is het privé natuurlijk ook even niet zo goed gegaan de laatste jaren, dat weten we ook allemaal.' Hij heeft veel steun gehad van vrienden en familie, maar ook van zijn nieuwe vriendin Julia.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.