Nu de rust in het leven van Raymond van Barneveld (52), na zijn aangekondigde scheiding van Silvia, is teruggekeerd, heeft de voormalige dartskampioen serieuze toekomstplannen met zijn vriendin Julia Evans (35).

Toen in maart van dit jaar uitlekte dat Raymond van Barneveld een relatie had met Julia Evans uit Engeland, kwam dat bij zijn vrouw Silvia als een mokerslag aan. De beelden van een zoenende ‘Barney’ en zijn nieuwe vriendin in de lobby van een hotel werden door de Britse krant The Sun openbaar gemaakt, waardoor Silvia publiekelijk werd geconfronteerd met het nieuwe liefdesgeluk van haar man. ‘Ik had het liever van hemzelf gehoord,’ liet Silvia toentertijd aan Story weten. Naar nu blijkt bedroog Raymond zijn vrouw echter al veel langer dan toen werd aangenomen.

Article continues after the ad

Samenwonen

‘Raymond en Julia zijn op 20 november precies een jaar samen,’ vertelt Raymonds manager Jaco van Bodegom aan Story. ‘Hij vroeg me toevallig net welk hotel hij zal reserveren om dat met haar te vieren. Het wordt in ieder geval niet op Schiphol, dat is niet echt romantisch.’ Dat Raymond nog altijd samen is met Julia, werd in de beginfase van hun relatie niet verwacht. Dat had voor een groot deel te maken met het grote leeftijdsverschil plus het feit dat Julia in Londen woont en werkt en Raymond al jarenlang klaagt over het feit dat hij als dartsspeler veel moet reizen. Intussen heeft Raymond een oplossing gevonden om minder te hoeven reizen, maar Julia wel vaker te zien. ‘Raymond gaat in Nederland samenwonen met Julia,’ laat Jaco weten. ‘Julia zal in de loop van 2020 naar ons land komen. Ik weet nog niet of ze huis en haard in Engeland achterlaat, of heen en weer gaat pendelen.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.