De geruchten blijken te kloppen: Raymond van Barneveld en zijn Silvia gaan scheiden. Na 25 jaar huwelijk is de koek op.

Er wordt al weken gefluisterd over huwelijksproblemen tussen de darter en zijn vrouw. De overval in het huis van het stel, waarbij Silvia zich ook in de woning bevond, zou een grote invloed hebben op hun relatie. Het stel zou door de problemen niet meer samenwonen. Dat bevestigde Silvia eind januari, maar van een scheiding zou absoluut geen sprake zijn. 'We zijn aan het kijken naar een appartement voor mij, omdat het nog niet goed met me gaat met wat er allemaal is gebeurd. Raymond is veel weg en kan er dan niet voor me zijn om mij te steunen. Ik slaap nog steeds erg slecht en heb last van nachtmerries. Ik kan dan naar dat appartement toe om tot rust te komen. Ieder huwelijk heeft zijn problemen maar als we de bladen moeten geloven dan zijn wij al 100x gescheiden.'

Article continues after the ad

Bevestigd

Helaas blijken de geruchten toch waar te zijn. Raymonds manager Jaco van Bodegom heeft de scheiding bevestigd: 'Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren.' De scheiding is in gang gezet. 

Affaire

De Britse tabloid The Sun doet er nog een schepje bovenop. Zij claimen dat de darter vreemdgaat, en plaatsen foto's van de darter die met een andere vrouw zoent in een hotellobby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders