Ook tv-land wordt duidelijk geraakt door de coronacrisis. Een nieuw seizoen Expeditie Robinson zit er voorlopig niet in.

RTL4 heeft het komende seizoen van hitshow voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Startklaar

Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. En dat is een domper voor zowel de presentatoren als de fans. De productie van de 21e reeks stond startklaar om af te reizen naar de Filipijnen. Maar door de coronacrisis is de reis niet mogelijk op dit moment. Toch was de crew bijna gelukt.

Prikken

Kluijver: 'Ik kan de vaccinatieprikken nog voelen. We komen al zo lang op de Filipijnen dat de plaatselijke crew een beetje als familie is gaan voelen.' De presentatrice baalt er enorm van dat de opnames niet doorgaan, maar ze snapt het besluit. 'Het klinkt enorm cliché, maar zolang we gezond zijn met z’n allen', zegt ze.

Article continues after the ad

Gezondheid boven alles

RTL kijkt nog naar alternatieve opnamelocaties. Maar het is niet duidelijk wanneer hier uitsluitsel over te geven valt. 'Van uitstel komt geen afstel, maar het garanderen van de gezondheid en veiligheid van de presentatoren, deelnemers en crew staat voorop en is leidend in de beslissing om uiteindelijk af te reizen en een nieuw seizoen te maken', aldus de zender.

Bron: RTL Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.