Dolblij is musicalster en zangeres Raffaëla Paton dat de toestand van haar vader na zijn hartaanval stabiel is. Toch is het nog maar kort geleden dat ze geen contact meer met hem had. Aan Story vertelt ze over hun verzoening.

Article continues after the ad

Breuk

De musicalster was zo blij dat ze er voor haar vader kon zijn. Een verrassende wending, want nog maar kort geleden hadden de twee geen contact meer. De band was zelfs zo verslechterd dat hij niet op de première van de musical Hair aanwezig was, waarin Raffaëla haar eerste hoofdrol speelt. Toen vertelde ze in Story: “Het gaat niet goed tussen mijn vader en mij. Dat gebeurt wel vaker bij ons. Dan moeten we even afstand nemen.” Over de redenen van de breuk wil ze niet praten.

Hysterisch

Toen Raffaëla’s dochter, Beautifull Hope, ernstig ziek bleek,was haar vader er wel voor Rafaëlla. “Ik was zo blij met zijn komst! Ik had hem die avond nodig.” De sfeer wordt grimmiger als Raffaëla’s moeder onverwacht in het ziekenhuis opduikt. “Met mijn moeder heb ik al jaren amper contact. Het is dat ik Beautifull een oma gun. Ineens stond ze daar, hysterisch over het bedje van mijn dochter gebogen. Ik dacht: ‘zij moet daar weg. Weg bij mijn dochter!’ Ik heb haar toen verzocht het ziekenhuis te verlaten.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story