Terwijl Sylvie steeds wanhopiger op zoek lijkt te zijn naar de prins op het witte paard, heeft Rafael zijn droompartner allang gevonden. Voor handbalster Estavana Polman (25) verhuisde hij naar Denemarken, waar zij onder contract staat van Team Esjberg. Al snel werd hun liefde bekroond met de geboorte van dochtertje Jesslynn.

‘We kunnen samen lachen en staan hetzelfde in het leven. We zijn hartstikke gelukkig samen,’ vertelde Estavana eerder aan Story. ‘Rafael en ik zijn een match made in heaven.’ Onlangs vierden ze hun tweejarig liefdesjubileum. Verliefde Rafael plaatste op Instagram een foto van hen samen en schreef daarbij: So many of my smiles begin with you! Rafael is helemaal in zijn sas met zijn nieuwe gezinsleven op het platteland van Denemarken, ook al is daar bar weinig te doen. ‘Er is hier niet zoveel. Een winkelstraat, een stadion en een trainingshal. En dat is het wel zo’n beetje.’ Al heeft die eenvoud ook zijn voordelen. ‘Je kunt hier rustig en normaal over straat lopen en een privéleven hebben. Dat voelt goed.’ Wanneer Damián, Rafaels elfjarige zoon uit zijn huwelijk met Sylvie, bij hen is, is het gezin helemaal compleet. 

Lees het hele artikel in Story editie 18. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Check 't via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.