Rafael van der Vaart was vorige week nog samen met zijn zoon Damián. Wat ze toen waarschijnlijk nog niet wisten, is dat dat voorlopig de laatste keer is geweest. Door de aangescherpte maatregelen die Denemarken treft vanwege het coronavirus, kunnen vader en zoon elkaar de komende tijd niet in levende lijve zien.

Rafael woont in Denemarken, ex-vrouw Sylvie Meis in Duitsland. Door de grote afstand zien de ouders hun zoon al minder dan ze zouden willen. Op dit moment verblijft Damián bij zijn moeder in Hamburg. Maar omdat Denemarken volledig op slot zit, is het voorlopig niet mogelijk voor Damián om naar zijn vader te reizen – of andersom.

Article continues after the ad

Fake news

Eerder berichtte een andere Nederlandse entertainmentwebsite dat Sylvie de dupe is van de coronamaatregelen. Op Instagram laat de diva weten dat dit 'fake news' is. Ze verklaart dat ze thuis is met haar zoon.

Geen bruiloft

Rafael vond na de scheiding met Sylvie Meis geluk bij handbalster Estavana. De twee zijn sinds 2016 een setje, maar nog niet getrouwd. Rafael zou best op de knie willen gaan voor haar, maar daar denkt Estavana anders over. Zo vertelde hij indertijd in een openhartig interview met Story. 'Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!''. Om die reden wil ze niet trouwen vertelt hij. 'Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.'

Broertje of zusje?

De twee willen nog wel dolgraag een broertje of zusje voor Jesslynn en Damián. 'Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots', aldus Rafael.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.