In Hamburg wordt het (voetbal)afscheid van Rafael van der Vaart georganiseerd. Opmerkelijk is dat de oud-voetbalprof daar geconfronteerd zal worden met zijn voormalige liefdesrivaal Khalid Boulahrouz én mogelijk ook zijn exen Sabia Engizek en Sylvie Meis. Als dat maar goed gaat!

Om op gepaste wijze afscheid te nemen als profvoetballer heeft Rafael van der Vaart in samenwerking met zijn voormalige Duitse voetbalclub HSV een afscheidswedstrijd georganiseerd. Op zondag 13 oktober zullen diverse oud-voet-ballers het in een galawedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg tegen elkaar opnemen. Op deze feestelijke middag zullen onder anderen Wesley Sneijder, Arjen Robben, Robin van Persie, Edwin van der Sar, Clarence Seedorf en Patrick Kluivert aan de aftrap verschijnen.

Oud zeer

Meest opvallende naam is die van Rafaels voormalige ploeggenoot Khalid Boulahrouz: de ex-man van Sabia Engizek, die vóór Rafael een relatie met haar kreeg. Mocht er nog sprake zijn van oud zeer tussen de twee, dan is dit hun kans om zich daarvan te verlossen. Omdat de afscheidswedstrijd van Rafael plaatsvindt in Hamburg, de stad waar hij jarenlang met zijn voormalige echtgenote Sylvie Meis woonde en een relatie aanging met Sabia, zal het sowieso een dag vol herinneringen worden.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Dit artikel komt uit Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.