Rafael van der Vaart herenigd

Rafael van der Vaart (37) heeft gisteren zijn zoon Damián (13) opgehaald bij zijn moeder in Hamburg. De twee hebben elkaar een maand moeten missen door de coronamaatregelen.

In het liveprogramma Beau Blijft Binnen vertelt de oud-voetballer over de emotionele hereniging met zijn zoon. 'Na een maand had ik er genoeg van. Ik zei: 'ik kom je nu halen, anders kom ik je ontvoeren.' Niet alleen Rafael was blij met de hereniging met zijn zoon, ook zijn 2-jarige dochter Jesslynn was dolblij om haar grote broer weer te zien. De twee vliegen elkaar dan ook meteen in de armen.

Article continues after the ad

Damián

Als kind van gescheiden ouders is het voor Damián niet altijd even makkelijk: hij moet zijn tijd zien te verdelen tussen zijn vader in Denemarken en zijn moeder Sylvie Meis (42) in Duitsland. Denemarken was een van de eerste Europese landen waar het openbare leven volledig werd stilgelegd na de uitbraak van het coronavirus. Eerder deze week liet de Deense premier weten de maatregelen ietwat te versoepelen in het land, zo gingen de basisscholen en kinderdagverblijven sinds woensdag weer open.

Geen bruiloft

Na de scheiding met Sylvie Meis vond Rafael zijn geluk bij handbalster Estavana Polman (27). De twee zijn sinds 2016 een setje en kregen samen dochtertje Jesslynn. Rafael zou best willen trouwen met Estavana, maar daar denkt zij anders over. Zo vertelde hij destijds in een openhartig interview met Story: 'Het is Estavana die tegen mij roept: 'Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot!'' Om die reden wil ze niet trouwen, aldus Rafael. 'Dat vind ik humor. (...) En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.'

Bron: RTL Boulevard, De Volkskrant | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.