In het online programma 'Onvoorspelbaar' maken sportpresentator Jan Joost van Gangelen en voormalig voetballer Rafael van der Vaart voorspellingen voor wedstrijden. Komt die voorspelling niet uit, moeten ze een tegenprestatie leveren. En de twee mannen hadden geen geluk. De tegenprestatie die ze moesten ondergaan was een behoorlijke bevalling. 

Ze kregen een simulatie bevalling. De bevalling wordt gesimuleerd door middel van een aantal zendertjes op de buik. De twee heren voelen de pijn al aankomen dus besluiten eerst even hun vrouwen te bellen voor wat steun. 

Article continues after the ad

Reactie Estavana

Maar waar Rafael een peptalk verwachte, besluit Estavana heel anders te reageren. Zodra Rafael vertelt wat de bedoeling is, schiet de handbalster keihard in de lach. 'Nee! Lekker voor jullie' aldus een lachende Estavana. 'Heerlijk zeg!' Van die woorden schrikt presentator Jan Joost behoorlijk.

Weeën 

De mannen worden niet gelijk blootgesteld aan de hevige pijn en beginnen met een testwee. Maar die valt al behoorlijk tegen. 'Is dit een testwee?' hoor je Rafael lachend en kermend vragen. De testwee was ongeveer 30% van wat Rafael en Jan Joost gaan meemaken. En dat kunnen ze niet geloven. Een verontwaardigde 'nee toch' is het enige wat de twee nog kunnen uitbrengen. 

Respect

'Het lijkt wel alsof mijn buikspier gebroken is, aldus de voormalig topsporter. 'Ik heb nu respect voor vrouwen, dus het is genoeg toch?' vraagt hij zich ook nog af. Na veel gekerm, gegil en gepuf is het experiment dan eindelijk klaar. 'Aan het einde kan Rafael alleen nog maar uitkramen dat hij geen kinderen meer wil. 

Broertje of zusje voor Jesslynn?

Toch liet het stel eerder weten het erg leuk te vinden om nog een broertje of zusje te krijgen voor dochtertje Jesslynn en zoon Damián. 'Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots', aldus Rafael.

Het hele fragment is hieronder te bekijken

Bron: Youtube | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.