Nu Rafael van der Vaart gestopt is met voetbal, staat zijn gezin al helemaal met stip op nummer één. De oud-voetballer deelt een zeldzame foto met zowel zijn zoon Damián als zijn dochtertje Jesslynn.

Rafael en zijn gezin spendeerden de zondag op de bowlingbaan. Een geluksmoment, omdat zoon Damián niet altijd in de buurt is. Het jochie woont in Hamburg bij zijn moeder Sylvie Meis, terwijl Rafael en Estavana in het Deense Esjbjerg wonen. Ook Rafaels moeder was van de partij.

Article continues after the ad

Geen bruiloft

Rafael vond na de scheiding met Sylvie Meis geluk bij handbalster Estavana. De twee zijn sinds 2016 een setje, maar nog niet getrouwd. Rafael zou best op de knie willen gaan voor haar, maar daar denkt Estavana anders over. Zo vertelde hij indertijd in een openhartig interview met Story. 'Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!''. Om die reden wil ze niet trouwen vertelt hij. 'Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.'

Broertje of zusje?

De twee willen nog wel dolgraag een broertje of zusje voor Jesslynn en Damián. "Een groot gezin heb ik altijd leuk gevonden. Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots", aldus Rafael.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.