Rafael van der Vaart heeft zijn voetbalschoenen dan wel aan de wilgen gehangen, maar dat betekent niet dat hij volledig afscheid heeft genomen van de sport. Niet alleen zoon Damián is een talent op het voetbalveld, maar dochtertje Jesslynn blijkt ook interesse te hebben in de sport.

Met twee ouders die topsporter zijn, kan het niet anders dan dat Jesslynn ook sportief is. Wat de kleine meid later ook voor sport zal doen - voetbal zoals Rafael, handbal zoals Estavana of totaal iets anders - zal de tijd nog moeten uitwijzen. Maar haar voorkeur lijkt op dit moment uit te gaan naar voetbal. De trotse vader deelt een foto van zijn dochtertje in een voetbaltenue. 'Little girl, big dreams,' schrijft hij erbij. 

Article continues after the ad

Trouwen?

Hoewel Rafael en Estavana al meer dan drie jaar een setje zijn en samen een dochtertje hebben, hoeven ze niet gauw te trouwen. 'Als vrouw is het leuk om te trouwen, maar het heeft bij ons totaal geen haast.' De voetballer wil wel graag in het huwelijksbootje stappen. 'Rafael stuurde al bij één van zijn eerste sms-berichten dat hij wilde trouwen met mij,' vertelt Estavana tegenover De Telegraaf. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders