Het is vandaag een feestelijke dag voor Damián. De zoon van Sylvie Meis en Rafael mag vandaag namelijk alweer 14 kaarsjes uitblazen. En dat laten beide ouders niet onopgemerkt voorbij gaan.

Zo schrijft La Meis bij een foto van hen samen: Happy Birthday mijn lieve Damián! Ik kan niet geloven dat je nu 14 jaar oud bent! Ik hou meer van je dan woorden ooit konden uitdrukken🙏🏼 Deze foto is vier jaar geleden genomen in Mallorca ❤️🙏🏼 De tijd vliegt! Ik ben zo trots om je moeder te zijn... heb de gelukkigste verjaardag, mijn liefste! #bestsonintheworld #loveofmylife ❤️ #proudmama.'

Article continues after the ad

Opvallend

Dat Sylvie een kiekje deelt van haar zoon is vrij opvallend: de presentatrice doet er alles aan om haar zoon uit de media te houden. 'Ik kan hem wettelijk gezien alleen tegen de paparazzi en het afdrukken van zijn foto beschermen als ik hem zelf ook niet meer laat zien', verklaarde de presentatrice in Hoge Bomen. Omdat het om een oude foto én zijn verjaardag gaat, zal Meis haar eigen regel aan de laars hebben gelapt.

Voetballen

Dat voetballen bij Damián in het bloed zit, blijkt ook wel uit de post van Rafael. De voormalig voetballer deelt een filmpje van zijn scorende zoon en verschillende kiekjes uit de oude doos. 'Happy Birthday to my boy! Proud of you every day ❤️❤️❤️⚽', is te lezen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.