Rafael van de Vaart deelt een liefdevolle foto op Instagram van zijn lief Estavana Polman. Het dolgelukkig stelletje viert vandaag hun 4-jarige jubileum.

De voormalig profvoetballer deelt een romantisch kiekje van hem en zijn grote liefde Estavana op zijn Instagram, 'Vandaag zijn wij vier jaar samen. Zelfs samen in lock down voelt enorm goed', schrijft de verliefde Rafael onder zijn post op social media.

Article continues after the ad

Trouwen

Op 24 juni 2017 kregen Rafael en Estavana samen dochtertje Jesslynn. En hoewel Rafael van der Vaart en Estavana Polman al vier jaar een setje zijn, hoeven ze niet gauw te trouwen. 'Als vrouw is het leuk om te trouwen, maar het heeft bij ons totaal geen haast.' De voetballer wil wel graag in het huwelijksbootje stappen. 'Rafael stuurde al bij één van zijn eerste sms-berichten dat hij wilde trouwen met mij', vertelde Estavana afgelopen jaar tegenover De Telegraaf. 'Wie weet, komt het er ooit van.' Al in het begin van de relatie wilde de 36-jarige Rafael zijn liefde van de daken schreeuwen. 'Normaal gesproken ben ik er niet zo'n voorstander van om in de publiciteit te komen. Maar dit keer kwam het mij wel goed uit, want ik wilde Estavana zo graag hebben', vertelt hij. "Je had bij wijze van spreken zelf nog bijna de pers gebeld', vult Estavana aan.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.