Radio 538 ligt zwaar onder vuur door een uit de hand gelopen 'grap'. De zender liet Maan de Steenwinkel begin november zo schrikken dat ze in huilen uitbarstte. De dj's zetten een streaker in tijdens het optreden van de zangeres. ''Ongelooflijke prutsers”, reageert zanger Tim Knol op Twitter. Hij roept op om de zender te boycotten.

Streaker

De streaker was door Frank Dane en zijn collega’s geregeld. Maan vond het niet grappig en begon van schrik te huilen. ''Ik schrok zo erg. Er zat opeens een naakte piemel voor m’n gezicht. Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden”, zegt de 20-jarige zangeres tegen De Telegraaf.

Boycot

De dj’s boden Maan na de actie hun excuses aan, maar Tim vindt dat niet genoeg. ''Zo met artiesten omgaan. Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Flikker op.''


Beeld: Peter Smulders | ANP

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl