Radio 538-dj Barend van Deelen is vrijdagavond voor het eerst vader geworden. Op social media deelt de 29-jarige radioman een plaatje met zijn pasgeboren zoon Boaz in zijn armen.

Boaz

"Daar ben je dan. Onze zoon. Boaz 'Teun' van Deelen. We noemen je Boaz", schrijft Van Deelen maandagochtend. Op de radio vertelde Barend: "Ik heb een hoop meegemaakt, maar ik ben in mijn hele leven nog nooit zo trots geweest. Wat daar gebeurde is zo mooi en bijzonder." De dj vroeg bij zijn collega's Frank Dane en Jelte van der Groot in de ochtendshow op 538 speciaal voor de kleine Boaz het nummer Gold van Prince aan. "Dit is de ultieme plaat. Er komt zoveel geluk in naar voren."

Babybuik

Begin mei postte Van Deelen een foto van zijn vriendin Lisa-Marie met een zwangerschapsbuikje. "Onder de hand van Lisa-Marie groeit al 30 weken ons wondertje. Ik heb er zin in kleine. Kom zoals je bent en je moeder en ik zullen er zijn." Begin dit jaar stapte de dj na zeven jaar op 3FM over naar Radio 538.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Hollandse Hoogte
(ANP)

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders