Radio 538-dj Barend van Deelen is vrijdagavond voor het eerst vader geworden. Op social media deelt de 29-jarige radioman een plaatje met zijn pasgeboren zoon Boaz in zijn armen.

More content below the advertising

Boaz

"Daar ben je dan. Onze zoon. Boaz 'Teun' van Deelen. We noemen je Boaz", schrijft Van Deelen maandagochtend. Op de radio vertelde Barend: "Ik heb een hoop meegemaakt, maar ik ben in mijn hele leven nog nooit zo trots geweest. Wat daar gebeurde is zo mooi en bijzonder." De dj vroeg bij zijn collega's Frank Dane en Jelte van der Groot in de ochtendshow op 538 speciaal voor de kleine Boaz het nummer Gold van Prince aan. "Dit is de ultieme plaat. Er komt zoveel geluk in naar voren."

Babybuik

Begin mei postte Van Deelen een foto van zijn vriendin Lisa-Marie met een zwangerschapsbuikje. "Onder de hand van Lisa-Marie groeit al 30 weken ons wondertje. Ik heb er zin in kleine. Kom zoals je bent en je moeder en ik zullen er zijn." Begin dit jaar stapte de dj na zeven jaar op 3FM over naar Radio 538.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Hollandse Hoogte
(ANP)