Rachel Hazes steekt nooit onder stoelen of banken dat ze niets heeft met haar schoondochter Monique. Ook is het geen geheim dat Rachel geen contact meer heeft met haar dochter Roxeanne. Dat nu uitgerekend Monique en Roxeanne de banden met elkaar hebben aangehaald, moet voor Rachel haast wel pijnlijk zijn. Exclusief in Story reageert Rachel.

Het was Rachel Hazes’ grootste wens. Dat Roxeanne en André zich voor haar vijftigste verjaardag zouden verzoenen. Maar op haar verjaardag was alleen André van de partij. Roxeanne en ook schoondochter Monique schitterden door afwezigheid. Maar nu hebben juist Roxeanne en Monique de eerste stap gezet om de Hazes-familie te herenigen. Vorige week plaatsten ze allebei een foto op hun Instagram-pagina, waarop te zien is hoe lief hun zoontjes André jr. (3) en de bijna tweejarige Fender met elkaar speelden. Het was de eerste keer dat de neefjes elkaar zagen. ‘Monique heeft het initiatief genomen,’ vertellen insiders aan Story. ‘Ze speelde al een tijdje met dit idee. Sinds André en zij weer bij elkaar zijn, had ze het gevoel dat ook het contact met Roxeanne hersteld moest worden.’

Goede richting

Paste Rachel voorheen drie keer per week op kleine Fender, nu zien ze elkaar helemaal niet meer. Ze ziet haar jongste kleinzoon alleen nog op foto’s op social media voorbijkomen. Daar zag ze ook de foto van André jr. en Fender. ‘Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting,’ vertelt Rachel aan Story. ‘Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.’ Het is onduidelijk of André bij de hereniging van de schoonzussen aanwezig was.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.