Toen André Hazes junior in 2014 een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique Westenberg, zorgde dat voor een breuk met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Gelukkig voor André wist hij de band met zijn moeder te herstellen. Maar hij heeft nog altijd geen contact met Roxeanne. Lees in Story waarom de broze familieverhouding binnen het Hazes-gezin mogelijk opnieuw op scherp wordt gezet.

Net nu de rust in de familie Hazes enigszins is teruggekeerd en André (24) het contact met zijn moeder Rachel (48) heeft hersteld, lijken de verhoudingen binnen de veelbesproken familie opnieuw op scherp te worden gezet. De aanleiding daarvan zou de gezinsvilla zijn, die Rachel drie maanden terug in Almere kocht voor een bedrag van 715.000 euro, zoals Story destijds onthulde.

Inrichten

Volgens bekenden van Rachel was het de bedoeling dat ze de villa zelf zou betrekken, samen met haar zus en zwager. Op dat besluit zou Rachel volgens dezelfde bronnen echter zijn teruggekomen. ‘Roxeanne zal met haar vriend Erik en hun pasgeboren zoontje Fender in de gezinsvilla gaan wonen,’ weet de Story-bron. Waarom Rachel de villa alsnog niet met haar zus en zwager zal gaan delen, is niet bekend. Wel is duidelijk dat de verbouwing en aankleding van de woning volledig door haar worden begeleid. Een oplettende buurtbewoner meldt Story: ‘Rachel is hier een paar keer per week om de mensen die aan het werk zijn, zoals tuinmannen en bouwvakkers, instructies te geven.’ 

Verhuizen

Van Roxeanne ontbreekt vooralsnog elk spoor in Almere, maar dat is niet vreemd. De 25-jarige zangeres beviel in juli van babyzoontje Fender. Met haar vriend Erik Zwennes geniet ze volop van hun gezinsgeluk. De afwerking van hun droomwoning kon ze de afgelopen periode met een gerust hart aan haar moeder overlaten; zoals ook in eerdere Hazes-residenties te zien was, slaagt Rachel er altijd goed in een zowel smaakvol als gezellig interieur samen te stellen. Omdat het kluswerk zich in de afrondende fase bevindt, ligt het in de lijn der verwachtingen dat Roxeanne de verhuiswagens op korte termijn van haar huidige appartement in Vinkeveen naar de villa in Almere laat rijden. 

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP