Rachel Hazes heeft een belangrijke nieuwe stap gezet in haar leven. De 'zwarte weduwe', zoals haar zoon André haar liefkozend noemt, heeft haar furore gemaakt op Instagram.

En Hazes maakt meteen volop gebruik van het platform. Ze plaatst vier foto's gemaakt op haar vijftigste verjaardag. Zo poseert ze met goede vriendin Rossana Kluivert en deelt ze een plaatje samen met haar zus Els Hofland. Op het eerste kiekje, gemaakt door Story-fotograaf Edwin Smulders, is te zien hoe ze hand in hand loopt met haar nieuwe vlam Mike. 'Durf te wensen, durf te dromen. Bedankt voor de mooie avond iedereen ❤️ #50 ', schrijft Rachel.

Article continues after the ad

Volgen

Rachel volgt nog maar een handje vol mensen, maar haar beide kinderen kunnen rekenen op follow. Grote afwezige in dit lijstje is tot nu toe niet alleen haar geliefde voormalig schoondochter Bridget, maar ook de moeder van haar kleinkind, Westenberg. Monique was de grote afwezige op het feest, maar dat zou te wijten zijn aan een gebrek aan oppas. Geen reden dus voor een bekoelde band tussen schoonmoeder en schoonmoeder. 'Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is', benadrukt Rachel. 'En met wie of hoe of wat.. als mijn kind maar gelukkig is. Maakt niet uit met wie, nee zeker niet. Als mijn kind maar gelukkig is. Daar wil ik het bij laten.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.