Het gaat beter binnen de familie Hazes: oma Rachel is voor het eerst samen op de foto gespot met haar kleinzoon. André Hazes junior zette zijn moeder en de jongste Hazes-telg op Instagram.

Verzoening

Op de foto is kleine André aan een eettafel te zien terwijl hij opkijkt naar zijn oma. Moeder Rachel en zoon hadden jaren een moeizame relatie en ook met zus Roxeanne had André geen contact meer. André en Rachel legden het afgelopen kerst bij toen ze tijdens het kerstdiner weer samen aan tafel zaten. Ook Monique, André's vriendin, zat er erbij. Naar verluidt zouden Rachel en Roxeanne het niet eens zijn geweest met Andrés keuze voor Monique.

Verbeterde relatie

Hierna verbeterde de familierelatie: in januari was Rachel nog bij het optreden van haar zoon toen die voor de Vrienden van Amstel Live op het podium stond.

 

??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders