Rachel Hazes is dol op haar 'nieuwe' schoondochter Sarah van Soelen, dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Die liefde deelt de moeder van André Hazes graag met de (online) wereld.

Zo ook nu Sarah een nieuwe foto van zichzelf op Instagram heeft geplaatst. 

Tekst gaat verder onder de foto

Achtduizend likes

'Jeetje meis wat een prachtige foto weer', schrijft schoonmoeder Rachel bij de foto die Sarah op Ibiza gemaakt heeft. Het plaatje kan rekenen op meer dan achtduizend likes. 

Article continues after the ad

Dosis wijsheid

Het is dus zoals gezegd niet de eerste keer dat Rachel laat blijken hoe geweldig ze Sarah vindt. 'Zij heeft een dosis levenswijsheid, dat is niet normaal', zei ze onlangs in een interview met dit blad.

Echt familie

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van Sarah vindt Rachel. Zo wordt gedacht dat ze niet veel inhoud heeft. 'Sarah heeft een heel hoog empathisch vermogen. Zij kan zich goed verplaatsen in al die dingen die binnen onze familie altijd wel spelen. Ze voelt nu al heel vertrouwd, alsof ze al tien jaar in de familie is.'

Leuke en slimme vrouw

Rachel is dol op Sarah. 'Wat Sarah voor mij betekent? Nou, ik ben er heel dankbaar voor dat zij in André’s leven is gekomen. Want ze is een heel leuke en slimme vrouw. Ik noem haar met opzet vrouw. Want hoewel Sarah nog jong is, heb je als je met haar staat te praten het idee dat je met iemand van veertig praat.'

Bron: Story/Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.