Rachel Hazes praat niet graag en vaak over de relatie tussen haar ex-schoondochter en haar zoon André. Toch wil ze er wel iets over kwijt, nu de twee uit elkaar zijn. 

Ze had moeite met het leeftijdsverschil.

Article continues after the ad

Negentien jaar ouder

'Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil. En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen', vertelt ze aan RTL Boulevard.

Nieuw liefje

Op dit moment is André gelukkig met iemand die dichterbij zijn leeftijd is: de 25-jarige Sarah van Soelen. Voor het eerst deelden de twee een gezellig plaatje van elkaar op social media. De hele wereld mag het weten.

Andere man

Rachel is heel blij met haar nieuwe schoondochter, ze vindt het een onwijs leuk meisje. En of Rachel zelf ook weer een relatie ziet zitten? 'Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André ben bezig geweest, omdat met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.'

Bron: RTL Boulevard Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.