Rachel Hazes is in Spanje en dat land is op slot vanwege het coronavirus. Hoewel 'de zwarte weduwe' eerst nog wat eigenwijs was, krijgt ze nu hulp van een reddende engel.

En wel in de vorm van goede vriendin Rossana Kluivert. Dat laat Rob Goossens gisteren weten in RTL Boulevard. 'Ze is ontvoerd door haar goede vriendin Rosanna Kluivert. Die heeft gezegd: Rachel, je hebt last van je luchtwegen, dat is met dat coronavirus best wel tricky. Dus jij komt naar ons in Barcelona! Rachel is natuurlijk een beetje eigenwijs, dus die had daar niet heel veel zin in. Maar ze heeft het uiteindelijk wel gedaan.'

Article continues after the ad

Geen zorgen

En Rachel zelf is uiteindelijk ook opgelucht. Rob: 'Ze heeft vandaag last van haar stem, dus ze mag van haar dokter eigenlijk niet praten, maar drie woorden kan wel. Ze is toch stiekem wel blij dat Rosanna heeft gezegd van: je moet hierheen komen. Ze zit daar dus met de hele familie Kluivert in een fijn huis. Ze zei dat we ons over haar geen zorgen hoeven te maken.'

Met Mike

Rachel is gelukkig samen met haar vriend Mike in Spanje. Het gerucht gaat dat het kersverse koppel, dat op dit moment in Mijdrecht woont, op zoek is naar een huis daar. De twee zouden graag een woning in het noorden van Spanje willen kopen.

Grote droom

Rachel schijnt daar al jaren over te dromen. Het idee is dat ze dan met Mike in de winter, als het in Nederland koud is, daarheen zal gaan. Op dit moment zijn de twee happy in Mijdrecht. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een zwembad en sauna. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.