Rachel Hazes mocht in maart dan wel 50 kaarsjes uitblazen, erg feestelijk was dit jaar niet. Het ging uit met haar vriend Mike en dochter Roxeanne spreekt ze niet meer. Op Instagram blikt ze terug op 2020.

'Jeetje wat was het voor veel mensen een naar jaar', begint Rachel haar verhaal. 'Of het nou door de Corona kwam, of dat het nu bij jullie in Nederland lockdown is of in sommige gevallen een privésituaties zijn.' Ze roept iedereen op om ondanks alles vooral het beste eruit te halen en vooral lief te hebben.

Loslaten

Hazes vervolgt: 'Ga aub niet weer beginnen in mijn situatie met wie of wat ik mij bezig moet gaan houden! Wij zijn allemaal oud en wijs genoeg om zelf ons leven in te vullen en soms is loslaten ook houden van.'

Negatief

Rachel kon eerder rekenen op heel wat kritiek, maar ook voor die volgers heeft ze een boodschap. 'Voor de negatieve mensen, jullie weten niet hoe het werkelijk zit dus dan mag/ moet je ook niet oordelen waar ogen en oren niet zijn geweest.' Ze wil iedereen dan ook het geluk wensen dat ze verdienen. 'Lieve mensen, geniet van al jullie dierbare om jullie heen en koester de mooie momenten. Veel liefs en een gezond 2021 ❤️.' Haar voormalig schoondochter Bridget sluit zich daar helemaal bij aan en vindt de foto leuk.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.