Gisteren bracht Rachel Hazes (50) een bezoek aan de kapper. Tijd om haar lokken onder handen te nemen en bij te laten verven. Met het haar nog in de folies, maakte Rachel een kiekje en postte dit vervolgens op Instagram. Helaas waren niet alle volgers positief, zo ontving ze ook veel commentaar.

'Bij de beste verfspecialist van Nederland', schrijft Rachel onder de foto. Het kiekje lokte veel reacties uit, die niet allemaal even positief waren.

Filter

Rachel kreeg alleen geen commentaar op haar haar, maar op de filter die ze gebruikt heeft... 'Lekker filtertje gebruikt! Het is dat je naam erbij staat anders zie je niet wie je bent,' snauwt een volger. 'De waarheid mag toch gezegd worden! Ze lijkt niet op zichzelf op deze foto', schrijft de ander. 

Sneer

Uiteraard laat Rachel het hier niet bij zitten en haters kunnen dan ook een flinke sneer verwachten. 'Is inderdaad geen goede filter maar we hadden gewoon lol... Ga jij lekker de kattenbak verschonen in plaats van mij te volgen en commentaar te leveren... Veel plezier met jouw poes.'

Article continues after the ad

Steun

Gelukkig kan Rachel óók op lieve berichtjes rekenen. 'Lekker laten lullen, ik vind je mooi' en 'Probeer eens liever voor elkaar te zijn, want wat voegt negativiteit nou uiteindelijk toe aan je leven', klinken de positieve reacties. Rachel sluit het commentaar dan ook af met: 'Voor alle lieve mensen die het voor mij opnemen iedere keer heel lief maar verspil a.u.b niet jullie tijd aan die zure mensen.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij de beste verfspecialist van Nederland ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.