Afgelopen zondag lieten zowel Rachel Hazes (51) als Sarah van Soelen (25) al hun liefde voor elkaar blijken. Dat schoonmoeder en schoondochter het erg goed kunnen vinden met elkaar, wordt ook in de nieuwste post van Hazes maar weer duidelijk. 

Rachel plaatst een gezellig kiekje dat eerder ook al prijkte in de Instagram Stories van Sarah en schrijft slechts: '❤️.' Ook hieronder laat de nieuwe vlam van André weer twee hartjes achter.

Article continues after the ad

Liefdevolle foto

Ook volgers zien hoe blij schoonmoeder en schoondochter met elkaar zijn. 'Wat een super liefdevolle foto van jullie twee ..👌😘😍', is te lezen. Een ander merkt op: 'Wat een mooie foto😍😍.'

Rachel en haar schoondochters

André heeft ditmaal dus een vrouw naar zijn moeders hart gescoord, zo blijkt. Ook met Bridget kon Rachel het dus ook goed vinden; zelfs na de breuk tussen haar en André hielden de twee contact. Dat Rachel de moeder van haar kleinzoon, Monique Westenberg (43), echter tien keer niks vond, is nooit een geheim geweest. Na de schokkende showbizzbreuk half maart bleek dan ook dat Monique op weinig sympathie van haar schoonmoeder kon rekenen. Een week later sneerde ze zelfs openlijk naar Monique. Drie weken nadat André Monique verliet, biechtte hij op tóch meer dan vrienden te zijn met Sarah.

Heel gelukkig samen

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelde Rachel eerder al: ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, want de twee hebben elkaar al meermaals ontmoet. De eerste keer was een paar weken terug, bij Rachel thuis in Mijdrecht.

Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.