De relatie met André Hazes heeft Bridget Maasland misschien liefdesverdriet gekost, maar ook iets bijzonders gebracht: een bijzondere band met Rachel Hazes. De twee hebben nog steeds goed contact met elkaar, zo blijkt uit een Instagramfoto.

Rachel is onlangs verhuisd en dus kwam haar ex-schoondochter op de koffie om haar nieuwe stulpje te bekijken. Bridget kwam niet met lege handen aan: twee gloednieuwe lampen prijken nu in Rachels woonkamer. 'Bedankt lieve Bridget voor de mooie lampen,' laat een blije Rachel op Instagram weten. Bridget reageert: 'Met liefde, was supergezellig, de hondjes zijn 😍❤️.'

Article continues after the ad

Schoondochter én vriendin

 

Over Monique laat Rachel niet zoveel los, maar toen Bridget in het leven van haar zoon André was, sprak ze vol liefde over haar schoondochter. Ze beschouwde haar zelfs als vriendin. De twee hadden de grootste lol samen. Iets wat na de relatie, die amper honderd dagen duurde, nog steeds zo is. 

Grootste gein met elkaar

Logisch ook, want indertijd zei Bridget tegen Vrouw hoe blij ze met haar toenmalige schoonmoeder was. 'Ik vind haar énig! We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei, ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré.'

Géén contact met André

Ook nu is de liefde dus nog niet over. Wel tussen Bridget en André, dat is definitief voorbij. Nadat de twee er een punt achter hadden gezet, hebben ze geen contact meer gehad met elkaar. Ondertussen zijn André en Monique alweer een poos samen. Ze genieten van het gezinsleven.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.