Myrthe Mylius heeft na de pijnlijke breuk met Thomas Berge een frisse start gemaakt in Duitsland, waar haar nieuwe liefde Sebastian woont. Exclusief in Story bevestigt Myrthe wat al zo lang werd gefluisterd: ze gaat trouwen! Dat betekent dat haar ex Thomas hun vierjarig zoontje Jack nauwelijks nog zal zien…

We horen niet heel vaak iets van Thomas Berge’s ex-geliefde Myrthe Mylius (33), maar áls de knappe fotokunstenares zich een keertje meldt, dan valt er meestal ook het nodige nieuws op te tekenen. Want wat eerder voorzichtig werd gefluisterd, blijkt nu de romantische realiteit: Myrthe is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Sebastian Schneberger (47)! ‘Het is de eerste keer dat ik het officieel bevestig, maar het klopt inderdaad, Sebastian is op zijn knieën gegaan en ik heb ‘ja’ gezegd,’ vertelt Myrthe aan Story. ‘Als alles gegaan was zoals gepland dan zouden we aankomende zomer al trouwen, maar door alle drukte is het er niet van gekomen. We richten ons nu op volgende zomer.’ Mooi nieuws dus voor Myrthe en haar rijke verloofde, die nog maar krap anderhalf jaar samen zijn. Hun liefde volgde daarmee kort op Myrthe’s breuk met zanger Thomas Berge (28) die toentertijd een kleine schokgolf door de Nederlandse showbizzwereld liet gaan en ook Myrthe’s wereld voor even deed instorten. De breuk was, na een relatie van vier jaar waarin de twee zoontje Jack kregen, sowieso al pijnlijk en wat voorts niet erg hielp, was het feit dat Thomas heel vlot na de breuk een romance begon met de beeldschone Cassidy Roeks. 

Lees er alles over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.