Myrthe Mylius heeft na de pijnlijke breuk met Thomas Berge een frisse start gemaakt in Duitsland, waar haar nieuwe liefde Sebastian woont. Exclusief in Story bevestigt Myrthe wat al zo lang werd gefluisterd: ze gaat trouwen! Dat betekent dat haar ex Thomas hun vierjarig zoontje Jack nauwelijks nog zal zien…

We horen niet heel vaak iets van Thomas Berge’s ex-geliefde Myrthe Mylius (33), maar áls de knappe fotokunstenares zich een keertje meldt, dan valt er meestal ook het nodige nieuws op te tekenen. Want wat eerder voorzichtig werd gefluisterd, blijkt nu de romantische realiteit: Myrthe is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Sebastian Schneberger (47)! ‘Het is de eerste keer dat ik het officieel bevestig, maar het klopt inderdaad, Sebastian is op zijn knieën gegaan en ik heb ‘ja’ gezegd,’ vertelt Myrthe aan Story. ‘Als alles gegaan was zoals gepland dan zouden we aankomende zomer al trouwen, maar door alle drukte is het er niet van gekomen. We richten ons nu op volgende zomer.’ Mooi nieuws dus voor Myrthe en haar rijke verloofde, die nog maar krap anderhalf jaar samen zijn. Hun liefde volgde daarmee kort op Myrthe’s breuk met zanger Thomas Berge (28) die toentertijd een kleine schokgolf door de Nederlandse showbizzwereld liet gaan en ook Myrthe’s wereld voor even deed instorten. De breuk was, na een relatie van vier jaar waarin de twee zoontje Jack kregen, sowieso al pijnlijk en wat voorts niet erg hielp, was het feit dat Thomas heel vlot na de breuk een romance begon met de beeldschone Cassidy Roeks. 

More content below the advertising

Lees er alles over in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl