Sinds haar man Orlando als assistent-voetbaltrainer aan de slag ging in Atlanta, leeft Quinty Trustfull de American Dream. Als het aan de Koffietijd-presentatrice ligt, gaan ze hier nooit meer weg. ‘Het geeft weer een heel nieuwe dimensie aan ons huwelijk,’ vertelde ze aan Story.

Mijn man en ik wonen gewoon in Amerika,’ vertelde een dolgelukkige Quinty Trustfull aan Story, nadat Orlando een contract kreeg bij Atlanta United. ‘Ze spelen elk weekend in een uitverkocht stadion, waar 77.000 mensen in gaan. En mijn man staat dan als assistent-trainer naast Frank de Boer op het veld. Dat maakt me zo trots.’ Het stel woont in een prachtig appartementencomplex met veel glas en staal in het leukste gedeelte van de stad, compleet met eigen gym en een zwembad met groot terras op het dak en ze kijken uit op het indrukwekkende Fox Theatre. ‘Dit is toch echt geweldig. Als ik ’s morgens wakker word en de woonkamer in loop, dan kan ik zo genieten van dit uitzicht,’ laat Quinty op Instagram weten. ‘Daar kan ik echt emotioneel van worden.’ Frank de Boer woont met zijn echtgenote Helen in de buurt, een bewuste keuze van beide koppels. ‘Juist in het buitenland ben je enorm op elkaar aangewezen. En we zijn ook nog eens beste vrienden van elkaar.’ Tijdens de coronacrisis kunnen de stellen elkaar echter niet zien. ‘Wij doen aan strikte familie-quarantaine, en zien niemand anders.’ Quinty en Orlando zitten zoveel mogelijk binnen, maar de presentatrice zorgt ervoor dat ze wel goed in beweging blijft. Ze zwemt, doet thuis aan fitness en yoga én maakt wandelingen met Orlando. ‘Een frisse neus halen in ons buurtje, want we hebben geen tuin.

Article continues after the ad

Social distancing

Social distancing is hier heel makkelijk, want er lopen zo goed als geen mensen op straat. Als de Amerikanen al naar buiten gaan, nemen ze de auto. De natuur is hier zo mooi, dat we echt van de wandelingen genieten.’ Door de coronacrisis kon Quinty niet naar Nederland vliegen om met haar collega-presentatrices Loretta Schrijver en Pernille La Lau de tiende verjaardag van Koffietijd te vieren. Ondanks de verhuizing naar Atlanta bleef Quinty wel op en neer reizen naar Nederland voor de presentatie van het RTL4-ochtendprogramma. Vanwege het tijdsverschil tussen beide landen ligt een jetlag dan voortdurend op de loer, al heeft Quinty daar een goede oplossing voor gevonden. ‘Ik sport veel, leef gezond en slaap goed,’ vertelt ze op Instagram. ‘Dus ik heb nauwelijks last van een jetlag. Anders was dit ook bijna niet te doen. Maar ik heb natuurlijk wel een aantal goede tips die voor mij helpen; ga gelijk in het ritme mee, ook al heb je zes uur tijdsverschil, drink veel water, geen tot weinig alcohol, eet veel fruit en groenten op de reisdagen, en probeer in het vliegtuig wel echt even je rust te pakken. Ik zeg altijd, het zijn ‘gewonnen uurtjes’ je kan even helemaal niks, dus geniet ervan en relax. En doe een workout! Echt, je lijf heeft dat nodig na het reizen. Een stevige wandeling werkt ook top!’

Lees de rest in Story. Editie 16 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.