Wat is je vroegste herinnering aan eten?

‘Ik vroeg altijd om een bordje niks. Ik was een kleine eter en vond het heel lekker om van andermans bord iets te pakken. Ik kreeg dus altijd een leeg bordje en vulde dat op die manier.’

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?

‘Fruit en groenten vind ik heerlijk. Ik probeer zo goed en gezond mogelijk te eten. Groenten vind ik het lekkerst als ze uit mijn eigen moestuin komen. Rauw of roergebakken, zalig! Wat ik echt niet lekker vind, is orgaanvlees als hersenen, lever of niertjes. Als ik ergens ben en ik het krijg het voorgeschoteld, laat ik het staan.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?

‘Dat kan van alles zijn. Ik heb een moestuin en een grote koelkast. Ik hou van verse producten. Voor mij dus zeker geen zakjes. Onverwachte visite kan van mij bijvoorbeeld een quinoasalade met vis krijgen, een Surinaams gerecht of een heerlijke pasta. Ik heb altijd iets in huis.’

Dit artikel komt uit Story editie 24. Nu in de winkel.

Wil jij op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders