Fotoreportage Qmusic
Fotoreportage Qmusic

Mattie Valk is vorige week vader geworden van een tweeling. Zijn vriendin Kirsten was in juli uitgerekend maar na 26 weken kwamen de twee meisjes al ter wereld. Dinsdag vertelde Mattie op de radio hoe de situatie is: “Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling te vroeg geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft weet dat dit veel te vroeg is. Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zó ontzettend klein!” Hoe de meisjes ervoor staan: “Ze doen het ontzettend goed en iedere dag is er één. Ondanks de vroege geboorte gaat het naar omstandigheden goed met de meisjes.” Zijn dochtertjes heten Vesper en Bo.

Bron: Beau Monde
Beeld: Sanoma

In Meerdijk is het nooit stil, en blijft het een komen en gaan van personages. Zo zullen we Farah niet meer terugzien in GTST, hebben Mark en Marieke afgelopen week hun rentree gemaakt en zal Lana zich aanstaande woensdag weer laten zien in de soapstad. Maar nu wordt gedacht dat de tiener niet de enige zou zijn die terugkeert naar Meerdijk.

Joke Bruijs

Nadat Ferri Somogyi – de acteur die de rol van Rik de Jong vertolkt – een foto plaatste op Instagram, zijn fans in rep en roer. Hij heeft namelijk een selfie gedeeld met Joke Bruijs, ook wel zijn soapmoeder. ‘Zo fijn je weer te zien Joke Bruijs!’, schrijft hij erbij. ‘Tot gauw!’. Betekent dit kiekje dat het GTST-personage Maria de Jong terugkeert naar Meerdijk? Fans denken van wel. ‘Heee, komt ze weer even terug in GTST?’, schrijft een van Ferri’s volgers. ‘Is zij degene die terug gaat komen in Meerdijk?’, vraagt een ander zich af. Wat de situatie nóg opvallender maakt, is dat de foto inmiddels verwijderd is. Dat moet wel op een spoiler wijzen!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: RTL | Flaironline.nl

Emile Ratelband. Bij het horen van die naam denk je natuurlijk gelijk aan ‘TSJAKKA!’ en dat eeuwige optimisme wat erbij hoort. Maar Emile is een nieuwe weg ingeslagen, want hij heeft zich bekeerd tot het boeddhisme. En daar moet hij een boel voor opgeven. Story's hoofdredacteur Guido Den Aantrekker vertelt je er alles over.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders