Wat een romanticus is Simon Keizer toch! Het is vandaag precies acht jaar geleden dat hij zijn jawoord gaf aan Annemarie. Een dag om nooit te vergeten.

En een dag om natuurlijk uitgebreid bij stil te staan.

Article continues after the ad

Liefde

De Volendamse zanger viert het vandaag met een foto uit de oude doos. 'Vier de liefde', schrijft hij erbij. De twee trouwden op 12 mei voor het 'echie', maar een aantal weken daarvoor vierden Simon en Annemarie het al met vrienden en familie in het diepste geheim. En wel op 13 april om 13.13 uur.

Niet officieel

De reden: hun trouwlocatie in Velsen-Zuid werd niet beschouwd als officieel. 'Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen, zwagers en mijn opa en oma. Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen en gespot werden', zo schreef Annemarie indertijd op social media.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de dag af zeven jaar geleden besloten @simonkeizer en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. DE échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma. @keestolofficial was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen. We werden ‘gespot’ en tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: “je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd”. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid. ’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot. Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering. #fckthesevenyearitch #love #mijngodwatdedendiehakkenpijn

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Bron: Instagram Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.