Het is geen geheim dat Patricia Paay roerige jaren achter de rug heeft. Inmiddels lijkt de showbizzdiva in rustiger vaarwater te zijn gekomen nu ze een nieuw onderkomen van psychologe Ineke heeft betrokken.

De cirkel in het leven van Patricia Paay is rond. De geboren Rotterdamse woonde in New York, Londen, het Belgische Rijkevorsel, Amsterdam, Lijnden en de afgelopen jaren in een vakantie-villaatje op Parc Patersven in Wernhout. Maar na alle omzwervingen huurt Patricia met haar man Robbert Hinfelaar sinds kort een fraai appartement in een oud pakhuis in haar geboortestad, dat is herontwikkeld tot een complex met luxe woningen, met uitzicht op de jachthaven.

Schaamte

De laatste jaren was Patricia onzekerder dan ooit. Al had dat niet direct te maken met podiumvrees, maar natuurlijk alles met de uitgelekte plasseksvideo waarin ze ongevraagd in een onderdanige positie op genante wijze landelijk groot nieuws werd. De charmante showbizzdiva, die zich in de schijnwerpers juist altijd van haar meest glamourvolle kant laat zien, durfde uit schaamte haar huis niet meer uit. Sterker nog, Patricia zag het leven zelfs even niet meer zitten. ‘Het gaat slecht met me, ik ben kapot,’ vertelde Patricia in Jinek. ‘Je denkt echt: ik wil dood. Dit is zo erg. (...) Dit is met recht het ergste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben al 50 jaar te zien op tv en na de verspreiding denk ik: in één klap is alles weg. Zo ga ik nu de geschiedenis in.’

‘Stressklachten’

Dat ze inmiddels helemaal haar draai gevonden heeft wat wonen betreft, vergoedt echter veel. Dat de sfeer in haar knusse Rotterdamse woning haar zo ontspannen maakt, komt mogelijk ook doordat de verhuurster een psycholoog is. Samen met haar man kocht de eigenaresse dit appartement eerder dit jaar voor 540.000 euro. Als psycholoog houdt de verhuurster zich volgens haar website bezig met ‘stressklachten’ en ‘problemen die horen bij een bepaalde levensfase’. Wellicht klonk Patricia dat als muziek in de oren, maar hoe dan ook is ze samen met Robbert helemaal happy op haar bakermat! 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.