Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee gaan een live-editie van hun talkshow Vandaag Inside maken in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show vindt op zondag 11 december plaats. De website van de show ging woensdagavond online.

Tijdens het evenement wordt onder meer teruggeblikt op hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar. Ook is het WK voetbal in Qatar een belangrijk thema. Verder kan het publiek onder meer anekdotes en gastoptredens verwachten.

Kaartverkoop

De verdere invulling van de show wordt later bekendgemaakt. De kaartverkoop is woensdagavond van start gegaan. De meeste tickets kosten tussen de 60 en 70 euro.

Baudet vs Derksen 

De liveshow was niet het enige grote nieuws uit Vandaag Inside afgelopen woensdag. Johan Derksen had het in de uitzending over Baudet en stelde dat 'ze die gozer moeten liquideren'. Daarna herstelde Derksen zijn uitspraak en zei hij dat hij bedoelde dat 'ze Baudet uit de Kamer moeten schoppen wegens aanhoudend wangedrag'. Presentator Wilfred Genee maakte meteen na de opmerking van Derksen een grapje: 'Kan dit er nog uit worden geknipt?' Maar het was al te laat.  Later in de uitzending maakte Genee melding van het feit dat Baudet het fragment van Derksen had gedeeld. Het bericht van de partij van Baudet op Twitter luidde: 'Johan Derksen roept live op televisie op tot het liquideren (!) van Thierry Baudet, en presentator Wilfred Genee lacht vrolijk mee. Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven. FVD bereidt aangifte voor.'

Article continues after the ad
Bron: ANP | Beeld: SBS

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.