Prins William en Kate Middleton hebben eindelijk hun pasgeboren neefje Archie ontmoet. De hertog en hertogin van Cambridge brachten in Windsor een bezoek aan hun neefje. Dat melden meerdere Britse media. 

Drukke agenda

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, kwam vorige week ter wereld. Hij werd twee dagen na zijn geboorte al voorgesteld aan de wereld en aan zijn overgrootmoeder, koningin Elizabeth. Maar Prins William en Kate Middleton hadden nog niet de kans gehad om hun neefje te zien. Beide koppels hadden namelijk een hele drukke agenda. Zo bevond Harry zich in Nederland en waren William en Kate in Wales.

Article continues after the ad

Reactie

Het koppel had vanuit Wales al wel gereageerd op de geboorte van baby Archie. William liet weten “heel blij te zijn en ernaar uit te kijken om de baby in de komende dagen te kunnen zien, als alles wat rustiger was geworden". En Kate zei: “het is heel spannend voor hen beiden en we wensen hen het beste”.

Privébezoek

Maar deze week hebben William en Kate hun neefje dan eindelijk ontmoet. Hun kinderen George, Charlotte en Louis waren er helaas niet bij. Die zullen nog even moeten totdat ze hun neefje voor het eerst kunnen zien. De Amerikaanse Page Six meldt dat het ging om een privébezoek en dus volledig achter de schermen gebeurde. De ontmoeting vond plaats in Windsor, in de woning van Harry en Meghan. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nieuwsblad.be | Beeld: ANP