In de tv-wereld wordt vooral van vrouwen verwacht dat ze er altijd fris en fruitig uit blijven zien. Ook Quinty Trustfull (49) is zich daarvan bewust. Maar het goedlachse Koffietijd-gezicht vertikt het aan zichzelf te laten sleutelen om aan dat ideaalbeeld te voldoen.

In de schijnwerpers

Van jongs af aan stond Quinty Trustfull al graag in de schijnwerpers. Haar 25-jarig tv-jubileum heeft de Koffietijd-presentatrice inmiddels achter de rug. En als het aan Quinty ligt, plakt ze er nog een flink aantal jaren aan vast. Maar niet ten koste van alles. Zo weigert Quinty onder het mes te gaan om er jong uit te blijven zien. ‘Ik vecht niet tegen het ouder worden. Ik omarm het,’ vertelt Quinty in Margriet. Naast gezond eten en drinken vindt ze meditatie, yoga, boksen en krachttraining wel belangrijk.

Article continues after the ad

Strakke snoet

Maar voor geen goud gaat ze naar een schoonheidskliniek om iets aan haar rimpels te laten doen. ‘Ze weg laten spuiten en prikken, dat doe ik niet,’ gruwelt Quinty. ‘Waar gaat het spul heen in je lijf? Komen we er over dertig jaar achter dat botox en fillers nare gevolgen hebben? Dat vraag ik mij af.’ Quinty vindt het ook niet realistisch om als tachtigjarige een ‘megastrakke snoet’ te hebben. Liever ziet ze er dan uit als ex-talkshowkoningin Sonja Barend.

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.